outfits

maandag 5 mei 2014

Geen Italië, maar wel Las Dalias!

Heeeeey heey allemaal,
Morgen moet ik helaas weer naar school, de twee weken vakantie zijn voorbij gevlogen! Ik zou eigenlijk de tweede week naar Italië gaan, maar het weer was daar heel slecht, dus daarom zijn we hier gebleven.
Ik houd van vakantie. Elke dag uitslapen, veel naar het strand en lekker in de zon liggen , eigenlijk zouden ze om de twee weken een vakantie moeten geven. Omdat ik nu eigenlijk een extra week in Nederland was, moest ik mijn tijd ''opvullen'' dus ik ben een paar keer naar Amsterdam gegaan. Ik houd van Amsterdam, de mensen zijn er zo aardig en vooral rond de negen straatjes voel ik me echt helemaal op m'n plek!!!
Vrijdag ben ik dus ook naar Amsterdam gegaan, om de Las Dalias on the road te bezoeken. Las Dalias is de bekende hippie markt op Ibiza.  Het vond plaats in de Westergasfabriek, een mooie locatie. Het was heel leuk, je kwam binnen en het was wel een beetje druk. Overal stonde kraampjes met de meest leuke dingen. Ik houd wel van een beetje Boho en dit was natuurlijk de plek om dat te vinden. Ik heb henna laten zetten en leuke armbandjes gekocht en mijn moeder heeft een mega leuke tas gekocht (die ik heel veel ga lenen). Nadat we de hele westergasfabriek hadden door gelopen, gingen we buiten zitten op één van de lounge plekken. Er waren  allerlei eetkraampjes, ze hadden tosti's, maar ook salades en gekrulde chips, zelfs biologische pizza.  Ik moest een beetje denken aan een arabische sfeer. Gouden kussens, sierlijke lampen, bloemenkransen, het was er heel gezellig.  Na de hippie markt zijn we nog gaan eten in de hartenstraat. Het was een heerlijk dagje!

XXXX

DE tas!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten